По точко тази алфа е 145 2.0 16V 150 коня на това клипче момчето дето ги пуска съм аз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от davidoff_306По точко тази алфа е 146 2.0 16V 150 коня на това клипче момчето дето ги пуска съм аз.
Ясно. Значи сте се изгаврили с Ровъра.. а онова момче дето е с него.... си мисли още, че е 1.4 ТС щото така сте му казали.
Много кофти от ваша страна... ма то си е ваша работа.
А между другото... защо сте му отказали втора дръпка
Той доста е искал, разбрах.
И ся май почвам да си мисля, че равностойна Алфа на неговия Ровър...
няма шанс.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
[quote=Nasko_77]Първоначално публикувано от "davidoff_306":2vj05a4jПо точко тази алфа е 146 2.0 16V 150 коня на това клипче момчето дето ги пуска съм аз.
Ясно. Значи сте се изгаврили с Ровъра.. а онова момче дето е с него.... си мисли още, че е 1.4 ТС щото така сте му казали.
Много кофти от ваша страна... ма то си е ваша работа.
А между другото... защо сте му отказали втора дръпка
Той доста е искал, разбрах.
И ся май почвам да си мисля, че равностойна Алфа на неговия Ровър...
няма шанс.[/quote:2vj05a4j]
аве майна кво дерзаеш ти па...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Нищо бе Цветелине...
1-во ми стана много готино, че Алфа със същите коне и кубатура... му е сипал на Рови... и не след дълго като разбрах, каква е работата... ми стана 10 пъти по-кофти... нещо като излагация ми дойде.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77Нищо бе Цветелине...
1-во ми стана много готино, че Алфа със същите коне и кубатура... му е сипал на Рови... и не след дълго като разбрах, каква е работата... ми стана 10 пъти по-кофти... нещо като излагация ми дойде.
що никой не пита с ква кола се пуска..
ако беше питал щеше да разбереех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment